Lisine

Nieuwe professionele behandeling in de kijker

LISINE's Objectief Detox

Ons lichaam, en dus ook onze huid, wordt iedere dag blootgesteld aan een stressvolle omgeving die de glans van de huid aantast en vroegtijdige veroudering in de hand werkt. Luchtvervuiling, chemische producten, sigarettenrook, blootstelling aan de zon, een hectische levensstijl,...

Als gevolg van deze stressfactoren genieten ontgiftende behandelingen, die zich richten op vele aspecten van gezondheid en schoonheid, steeds meer succes in onze samenleving. Voor een goede dagelijkse huidbescherming is het beter om actieve ingrediënten te gebruiken die de huid haar zelfverdedigend vermogen versterken. In feite is het essentieel om de huidbarrière te versterken, de cellen van de nodige energie te voorzien zodat ze optimaal functioneren en de huidstructuur beschermen tegen externe agressie.

LISINE ontwierp een nieuw detox-programma met hoog actieve ingrediënten die speciaal geselecteerd werden om de huid te ontgiften, te beschermen tegen de dagelijkse agressie, en u helpen om uw jeugdige glans en frisheid te herwinnen.

Met het LISINE detox ritueel maakt u komaf met vervuiling en vroegtijdige veroudering. Ga stralend de zomer in met een jeugdige, mooie en zachte huid!

LISINE's Detox: thuis of in uw schoonheidsinstituut

De vier producten die deel uitmaken van deze behandeling zijn afzonderlijk verkrijgbaar in onze webshop zodat u thuis zelf de detox-kuur kan volgen.

Of laat u verwennen met een uitgebreid detox-ritueel bij uw schoonheidsspecialiste. Hier vindt u het dichtstbijzijnde LISINE partnerinstituut.

Een verjongende detox in slechts 4 stappen

Alvorens aan de kuur te beginnen, raden wij aan om te ontschminken en het gelaat goed te reinigen met een cleansing milk en lotion.

Stap 1 : Gold Scrub

Uw huid is zuiver, zacht en helder.

Start uw detox routine met deze zeer fijne, zachte scrubcrème.

Dankzij de natuurlijke ingrediënten, plantaardige zonnebloemolie en groene thee extract, heeft deze scrubcrème een sterk anti-oxiderende werking. Zijn formule stimuleert de celvernieuwing en verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen.

Gebruik: Wrijf met cirkelvormige bewegingen1 tot 2 maal per week. Gold Scrub is geschikt voor alle huidtypes, ook voor de meest gevoelige.

Lees meer

Stap 2 : Vegetal Golden Mask

Tekenen van vermoeidheid verdwijnen en maken plaats voor een stralende, verjongde huid.

Dit masker met haar plantaardige formule is een injectie van anti-stress en wellness voor uw huid!

Deze formule bevat de beste plantaardige ingrediënten in uw strijd tegen stress en vervuiling. Ze heeft een sterke anti-oxiderende werking dankzij de aanwezigheid van druivenblad extract en amber, de enige edelsteen van plantaardige oorsprong.

Gebruik: 2x per week een dik laagje aanbrengen en 10 tot 15 minuten laten inwerken. Vegetal Golden Mask is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.

Lees meer

Stap 3 : Ampoule Hydro C

Een stralend voorkomen, een gezonde uitstraling, een gevoel van comfort.

Een unieke, intensieve vitaminebehandeling die zichtbaar de kwaliteit en het oppervlak van de huid verbetert, en dit vooral dankzij de doeltreffendheid van PURE VITAMINE C.

De formule van Ampoule Hydro C helpt om de voornaamste oorzaken van vroegtijdige veroudering te bestrijden. Schade aan de huid door omgeving, enz. wordt intensief bestreden en hersteld.Deze ampul van pure Vitamine C zorgt ervoor dat uw teint opklaart en pigmentvlekken vervagen.

Gebruik: Iedere ochtend en avond aanbrengen en dit gedurende1 maand. Ampoule Hydro C is geschikt voor alle huidtypes maar het wordt aanbevolen om voorzichtig te zijn met gevoelige huidtypes.

Lees meer

Stap 4 : Vegetal Sorbet Cream

Deze hydraterende formule geeft uw huid opnieuw haar éclat en jeugdige uitstraling.

Deze nieuwe generatie gel-crème geeft een uitzonderlijk comfort en superieure hydratatie aan de huid. Hij geeft een uniek “blur effect”, met de zachtheid van een crème, en het lichte, aangename gevoel van een gel.

Hij kan doelgericht in fijne laagjes aangebracht worden op een zone naar uw keuze. Rimpels worden weggevaagd, en uw huid bekomt een zachte, matte poederfinish. Vegetal Sorbet Cream is tevens een primer die uw huid voorbereidt op uw make-up.

Gebruik: Iedere morgen aanbrengen op een perfect gereinigde huid. Vegetal Sorbet Cream is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.

Lees meer