Lisine

Marketing & Supply

Diensten voor professionele schoonheidsspecialistes

LISINE  laat graag een hechte samenwerking groeien met de schoonheidsinstituten en -salons waarmee we in zee gaan. Wij gaan verder dan de levering van hoogwaardige producten aan uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Schoonheidsspecialistes kunnen bij ons terecht voor advies bij communicatie en marketing. We denken ook met u mee om uw schoonheidssalon een nog groter succes te maken.

Iemand van ons team komt regelmatig bij u langs om u op de hoogte te houden van ons assortiment en alle nieuwigheden in verzorgingsproducten en schoonheidsproducten. Wij voorzien u van pakketten waarin u alles terugvindt om het product in uw zaak te gebruiken en promoten: displays, posters en flyers, maar ook technische dossiers, opleidingsmateriaal en meer. We organiseren eveneens regelmatig aantrekkelijke promoties.

Vertrouw op LISINE voor hoogstaande verzorgingsproducten en schoonheidsproducten met wetenschappelijk bewezen werking, en een omvattende dienstverlening na verkoop.

Onze kwaliteit onder uw naam

Voor distributeurs bieden we bovendien de mogelijkheid om ons assortiment te personaliseren en op de markt te brengen as Private Label.

Contacteer ons voor meer informatie.

Beauty

Home   Webshop   Contact