Lisine

Over ons

LISINE COSMETICS levert reeds 44 jaar de schoonheidsproducten bij uitstek voor de professionele schoonheidsspecialiste. Innovatieve producten voor professionele verzorging en behandelingen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Onze make-up en verzorgingsproducten voor alle huidtypes worden gebruikt en zijn verkrijgbaar in meer dan 350 schoonheidsinstituten in België. Momenteel groeit ons netwerk doorheen Europa, en bouwen we waardevolle relaties op met de schoonheidssalons waarmee we samenwerken.

LISINE gelooft dat iedereen mooi kan zijn. Dankzij de waarden en principes die wij hanteren, laten wij uw innerlijke schoonheid stralen.

Beauty

Hoogstaande verzorgingsproducten en make-up

LISINE brengt hoogstaande schoonheidsproducten en verzorgingsproducten voor alle huidtypes en zowel voor vrouwen als mannen op de markt. Deze zorg voor kwaliteit begint bij de keuze van ingrediënten en zet zich door tijdens productie en verpakking.

Wij gaan op zoek naar hoogwaardige kwaliteitsingrediënten om de verzachtende, helende werking en de esthetische effecten van onze producten zo intens mogelijk te maken. Met geavanceerde formules en de meest moderne productiemethoden leveren we consequent producten van salonkwaliteit.

Ons assortiment schoonheidsproducten en verzorgingsproducten is divers, compleet, eigentijds en luxueus, met opties voor elke vrouw en voor alle huidtypes. Onze verzorgingsproducten bieden een ongeëvenaarde regenererende en stimulerende werking met de ontspannende zachtheid die u van een schoonheidsbehandeling verwacht. Ons uiteenlopend aanbod make-up met de fijnste texturen bestaat in een verscheiden reeks modieuze kleuren voor elke huid.

Research & Development

Wij hebben onze eigen experts in dienst, maar werken ook samen met de meest gerenommeerde laboratoria in Europa. Zo blijven we zeker dat wij onze klanten de nieuwste ontwikkelingen kunnen aanbieden in lichaamsverzorging, gelaatsverzorging, en cosmetica.

Als gevolg kunnen wij verschillende keren per jaar uitpakken met nieuwe producten, formules of (cabine)behandelingen met onmiddellijk zichtbare effecten.

Dit voortdurende onderzoek en streven naar de best mogelijke producten leidt tot de best mogelijke resultaten voor onze klanten.