Lisine

Nieuwe professionele behandeling in de kijker

Behandeling met COLLAGEN LIFT

De Pure Phyto Collagen-lijn is ongetwijfeld de meest spectaculaire en geavanceerde antirimpelbehandeling op de markt vandaag, dankzij haar twee nieuwe hoogtechnologische biologische ingrediënten.

Deze twee gepatenteerde actieve werkstoffen zijn Hyaluronic Filling Spheres® en Argireline® (Acetyl-hexapeptide-8).

Beide ingrediënten hebben een sterke antirimpelwerking, maar deze is totaal verschillend waardoor zij perfect complementair samenwerken.

Lisine in de kijker

Hyaluronic Filling Spheres® dringen diep door in de huid en absorberen het transepidermisch vochtverlies. Zodoende nemen zij tientallen malen in omvang toe waardoor rimpels als het ware van binnenuit opgevuld worden.

Deze werkstof is terug te vinden in het serum Express Wrinkle Filler.

Argireline® (Acetyl-hexapeptide-8) concentreert zich op de expressierimpels.

Expressierimpels ontstaan door de contracties die we dagdagelijks maken met onze gelaatsspieren. Denk maar aan lachen, het fronsen van het voorhoofd, enz. Met de jaren worden deze expressierimpels alsmaar langer en dieper.

Argireline® remt de overmatige contracties van onze gelaatsspieren af, waardoor bestaande expressierimpels zowel in de lengte als in de diepte verminderen en de verdere vorming van expressierimpels wordt geblokkeerd.

Deze werkstof is terug te vinden in het serum Total Skin Rescue.

Het nieuwe cabinemasker Lifting Collagen Mask, is een masker van de nieuwste generatie.

Dankzij de specifieke vooruitgesneden vorm die gezicht en hals bedekt, heeft het een onmiddellijk opspannend effect.

Het gaasmasker is geïmpregneerd met een serum rijk aan collageen, dat de huid helpt om haar hydrolipiden evenwicht te behouden.

Dankzij haar regenererend vermogen, verstevigt collageen de huid en verbetert de elasticiteit ervan.

Neem contact op met uw dichtstbijzijnde Lisine partner om te kunnen genieten van deze uitmuntende anti-aging behandeling.