Lisine

4 nieuwe
cabinemaskers
=
4 nieuwe
schoonheidsinnovaties

Lees meer

Nieuwe professionele behandeling in de kijker

NIEUWE COLLECTIE CABINEMASKERS

+ 4 NIEUWE MASKERS
+ 4 NIEUWE TEXTUREN
+ 4 NIEUWE BEHANDELINGEN

Zuiveren, hydrateren, verstevigen of anti-aging ?
Aan u de keuze...

Laat u verwennen met een van deze 4 nieuwe maskers bij uw schoonheidsspecialiste.

Hier vindt u het dichtstbijzijnde LISINE partnerinstituut.

Een professionele gelaatsbehandeling met één van de vier nieuwe cabinemaskers van LISINE.

Zuiveren, hydrateren, verstevigen of anti-aging ?

Aan u de keuze ...

Purifying Black Mask

Zuiverend en regenererend tissue masker voor de vette, acné en onzuivere huid.

Met een opmerkelijke absorptiecapaciteit staat houtskool bekend om zijn zuiverende en ontgiftende eigenschappen.

Houtskool regenereert de huid en bevrijdt deze van gifstoffen door onzuiverheden en andere vervuilende stoffen in de huid grondig te verwijderen. Erkend voor zijn anti-vervuilingseigenschappen, is het een waardevol zuiverend actief ingrediënt voor de gemengde huid.

Het absorbeert ook effectief overtollig talg, helpt de huid te reinigen en in balans te brengen door oneffenheden te verminderen. De puistjes, mee-eters en andere comedonen zullen binnenkort oude geschiedenis zijn.

Dit masker bedekt het gezicht en de hals voor een totale verzorging!

Lees meer

Hydra Plus Hyaluronic Mask

Dit masker geeft een echte boost en dompelt de huid onder in een intens hydratatie bad. Dankzij het hyaluronzuur behoudt het de natuurlijke hydratatie van de huid, bestrijdt het de eerste tekenen van veroudering en stimuleert het de productie van collageen. Dit masker staat garant voor een zachte, soepele en natuurlijke opgevulde huid.

Dit masker is samengesteld uit milieuvriendelijke natuurlijke stoffen van hoge kwaliteit. De fijne celluloseachtige structuur, verkregen uit houtpulp, heeft een hoog absorptievermogen om het serum vrij te geven. Deze behandeling sluit perfect aan op de contouren van het gezicht waardoor het aanvoelt als een tweede huid en onthult zo zijn pure transparantie. Dit masker is zachter dan zijde en biedt een delicate huid een hoogwaardige vochtinbrengende verzorging.

Lees meer

Advanced Anti-age Mask

Dit anti-verouderingsmasker, gemaakt van natuurlijke plantenvezels voor optimale diffusie, is geïmpregneerd met bosbessenextracten en appelstamcellen.

Het geavanceerde bio-cellulose anti-verouderingsmasker geeft glans en soepelheid. Tijdens het aanbrengen vormt deze tweede huid een beschermend membraan, dat de ingrediënten waarmee het geïmpregneerd is uniform en effectief verspreidt. Het appelstamcelextract behoudt de jeugdigheid en vitaliteit van de huid. De huid blijft langer fris en stevig.

Het bestaat uit twee maskers: een voor het gezicht en een voor de hals om het hele gezicht en de hals te behandelen..

Lees meer

Cryogenic Firming Mask

Dit peel off masker rijk aan Spirulina (blauwe microalgen) is speciaal ontworpen voor de vermoeide, slappe en gerimpelde huid.

Spirulina is een spiraalvormige blauwe microalg, zeer rijk aan eiwitten, bekend om zijn zeer hoge concentratie essentiële aminozuren, maar ook in mineralen, vitamine A en E en lipiden. Het zorgt voor een hydraterende werking en bevordert de elasticiteit van de huid. Het voorkomt de vorming van rimpels door de productie van collageen, hyaluronzuur en elastine te stimuleren.

Dit masker heeft een drievoudige werking:

  1. Cryotonisch effect = (koelend, tonifiërend effect): dankzij het cryogene complex met menthol, zal dit masker de huid koelen, wat een intens en ontspannend gevoel van frisheid zal veroorzaken. Spirulina, afkomstig uit het mariene milieu, zal dit gevoel van koelte versterken door de hermineraliserende elementen die het kan vrijgeven.
  2. Vochtinbrengende werking: dankzij spirulina, dat een vochtinbrengende werking heeft, zal dit masker de uitdroging van de opperhuid compenseren. De actieve elementen worden overgedragen door osmose. De huid herwint aan zachtheid en soepelheid.
  3. Verstevigend effect: Spirulina werkt op de celkern en versnelt de regeneratie ervan. Het zal onmiddellijk een tonifiërende en verstevigende werking hebben.

Lees meer